top of page
app store logo.png
googleplaystore.png

FÅ STØRRE AFKAST AF JERES

MESSE INVESTERING

Danish Security Fair

FLERE KUNDER OG ØGET SALG

 For kun 1295,- kr.

Få alle leads opsamlet digitalt og sæt strøm til opfølgningen, så får I langt bedre kontrol over den efterfølgende salgsproces og dermed flere kunder og højere omsætning.

De færreste leads placerer en ordre på selve messen. I bedste fald er de potentielle kunder, som er på forskellige stadier i research- og købsprocessen.

 

I stedet for at tabe dialogen, fordi kunden endnu ikke er parat til en konkret købsdialog, kan I med Digital Messeopfølgning sikre, at I fortsat er en del af kundens researchproces - og kan præge den - efter messen.

LEAD GENERATOR

Med Lead Generator samler I alle besøgsrapporter og kontakter digitalt, så sælgerne på standen undgår flere hundrede visitkort og håndskrevne A4-ark, som kan være svære at overskue, når I skal følge op.

Lead generator består af en mobil app til jeres stand personale samt en online administrationsportal, hvor I kan, overvåge og følge op på jeres besøgsrapporter 24/7.

 

Investeringen i én fælles licens til alle medarbejdere på standen er kun

1295,- kr.

 

Tilfredshedsgaranti – Skulle I mod forventning ikke være tilfredse med Lead Generator, skal du blot give os besked senest en uge efter messen, så refunderer vi betalingen.

VI LAVER FORBEREDELSERNE FOR JER

Lead Generator udstiller app besøgsrapport

Før messen

Vi opretter besøgsrapporten

Benyt en standardskabelon eller lad os oprette  jeres egen skabelon. Den kan laves helt enkelt eller meget detaljeret med information om fx produkter, driftsmiljø og servicebehov.

 

Informationerne, som den besøgende har indtastet ved registreringen til messen, modtager I automatisk, når navneskiltet scannes, så det skal I ikke tænke på.

Lead Generator udstiller app

Under messen

Scan navneskilt

- Udfyld rapport

Den besøgendes navneskilt scannes med mobilen, besøgsrapporten udfyldes, og rapporten gemmes.

 

Mobil app’en er yderst brugervenlig og meget nem at betjene for alle jeres sælgere, og den giver uvurderlig viden, når jeres leads skal prioriteres og bearbejdes.

Appen kan downloades direkte fra App Store og Google Play

Lead Generator udstiller app besøgsrapport crm

Efter messen

Vi sender messerapporten

I har har adgang til alle sælgernes besøgsrapporter i realtid 24/7, så I kan starte opfølgningen, når det passer jer. Som en ekstra service sender vi en samlet rapport til jer efter messen.

 

Rapporten kan sorteres pr. sælger og indeholder de besøgendes indtastede kontaktinformationer samt sælgernes udfyldte besøgsrapporter.

 

Rapporten kan downloades som Excel og importeres i jeres CRM system. 

appstore.png
googleplaystore.png

SÅDAN VIRKER DET I PRAKSIS

 

bottom of page