top of page
Marketing Automation Publikumsmesser

Marketing automation giver MEGET bedre resultater

PERSONLIG MARKEDSFØRING - HELT AUTOMATISK

Til større publikumsmesser tilbyder vi automatiseret markedsføring baseret på kunstig intelligens.

Med marketing automation kan I sætte strøm på indholdsmarkedsføringen, så budskaberne leveres, når modtagerne er klar til det, og I kan kommunikere personligt og rettidigt til hver enkelt kunde – i stor skala. Vi forbedrer brugeroplevelsen med budskaber, der appellerer til modtagernes aktuelle interesser – helt automatisk. Med marketing automation kan I kommunikere til brugerne via sociale medier, e-mail, mobil, web og onlineannoncer.

Publikumsmesse Marketing Automation

Hvad er marketing automation?

Marketing automation er en teknologisk platform, der hjælper til, at den rigtige modtager får leveret det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt.

Med marketing automation kan I målrette og udarbejde personlig markedsføring helt automatisk og i stor skala. Baseret på data om de besøgendes adfærd på jeres hjemmeside og rejse gennem hele beslutningsprocessen kan vi opsætte et automatisk kommunikationflow, der sætter ind med personaliserede, relevante budskaber på det rette tidspunkt, så I kan drive brugerne videre i beslutningsprocessen. 

Publikumsmesse Marketing Automation

Automatisering af marketingarbejdet

Med marketing automation opsamler vi data, personaliserer kommunikationen, automatiserer markedsføringen og levererer værdifulde analyser og insights til jer.

Men inden I går i gang, opretter vi kampagnen, udarbejder vi indhold, starter markedsføringen og laver løbende effektmåling – foruden på forhånd at have fastsat et budget i samarbejde med jer. Marketing automation klarer med andre ord arbejdet.

 

“Marketing automation er automatisering af den personaliserede kommunikation, du ikke kan udføre manuelt i stor skala.”

Publikumsmesse Marketing Automation 3

Undgå spam og overtrædelse af persondataforordningen

Fordelen ved markering automation er, at kommunikationen er målrettet og relevant, så de besøgende ikke vil føle, de bliver spammet med unødvendig information. Det er vigtigt i en tid, hvor de fleste brugere i stigende grad vil have kontrol over de informationer, de deler.


Derudover er vores marketing automation  løsning udarbejdet, så den lever op til de skærpede krav om persondata i forbindelse med EU’s nye persondataforordning.

bottom of page