top of page

REFERENCER

- Fagmesser

- Publikumsmesser

FAGMESSER

Messekompetence har flere års erfaring med at udvikle  og supportere løsninger til fagmesser. Med vores systemer tilbyder vi forhåndsregistrering på mobil og web, enkel onsiteregistrering, plug and play, navneskilte, adgangskontrol og udstillerapp. Det er overskueligt og nemt for alle involverede parter, og vi står til rådighed under hele forløbet, hvis der måtte opstå spørgsmål.
Nedenfor er et udvalg af de messer, vi igennem årene har arbejdet sammen med.

Printer

DANFISH 2017 BLEV EN AF DE HELT STORE

Med 407 udstillere var antallet højere end nogensinde, og DanFish 2017 holdt sin høje standard af besøgende med et besøgstal på 14.135 fra 51 forskellige lande. Messen rådede over et 10.000 m2 stort udstillingsareal og blev alt i alt en af de helt store.

Hands on Computer Keyboard

FLOT FREMGANG PÅ NUTRIFAIR 2018

5.046 fagfolk besøgte fagmessen for husdyrproducenter, hvilket er 17 procent flere end året før, og 5.046 beslutningstagere inden for landbruget besøgte denne 7. udgave. 222 udstillere havde travle messedage på NutriFair 2018 i MESSE C.

USB Cables

FØDEVAREFAGMESSE PÅ HØJT NIVEAU

2 gange årligt afholder Hørkram Food Service deres traditionsrige fødevarefagmesser i Bella Center og MESSE C, hvor kunderne har mulighed for at møde Hørkram og deres mange leverandører. Messerne besøges af mere end 10.000 gæster.

Printer

KLOAKMESSEN 2018 SATTE BESØGSREKORD

3.038 gæster besøgte kloakbranchens fagmesse i MESSE C Fredericia. Da denne 3. udgave sluttede, kunne arrangørerne og de 138 udstillere se tilbage på en messe, hvor den hidtidige besøgsrekord fra 2016 blev overgået med 6 procent.

Hands on Computer Keyboard

AMBITIØS SIKKERHEDSMESSE

Danish Security Fair er Danmarks nye fagmesse, der præsenterer de nyeste teknologier inden for elektroniske og mekaniske produkter og systemer til sikring af mennesker, bygninger og områder. Med Danish Security Fair sigter MESSE C efter at gøre en positiv forskel for aktørerne inden for sikkerhedsbranchen. 

USB Cables

LOGISTIK MED FULD DAMP PÅ ALLE KEDLER

MOVE samler hele værdikæden i logistikbranchen til en nyskabende visionær fagmesse i MESSE C. Førende virksomheder, branchens skarpeste eksperter og institutioner vil give deres bud på fremtidens løsninger fra digital disruption over the last mile, modalitet til selvkørende forandringer og robotter.

PUBLIKUMSMESSER

Igennem flere år har vi udviklet billetsystemer til publikumsmesser. Vi har hjulpet arrangører med skræddersyede portaler, branding og marketing automation, så de står stærkere. Vores løsninger giver uvurderlige kundedata og optimerer processen fra første mail til kunden, til messen er færdigafholdt. Nedenfor er et udpluk af de spændende arrangører, vi har arbejdet sammen med.

Printer

DANMARKS ENESTE INDENDØRS BÅDUDSTILLING

På BOAT SHOW i MESSE C kan alle bådinteresserede lave en samlet pejling på årets spændende bådnyheder og alt det nyeste inden for tilbehør.

Fredericia BOAT SHOW er som eneste danske show godkendt af IFBSO – International Federation of Boat Show Organizers, og 31.553 gæster besøgte messen i 2017.

Printer

EN LEGENDARISK OG UNIK LIVSTILSMESSE

Forårsmessen indeholder et bredt spekter af livsstilsområder med stande om bolig, design, have, rejser, sundhed, mad, vin, småbørn, mode, håndværk, oplevelser, fritid og velvære.

Forårsmessen er en legendarisk og unik livstilsmesse med 50 år på bagen og opleves af over 20.000 nordjyder.

Hands on Computer Keyboard

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

USB Cables

DANMARKS SPECIALMESSE FOR CAMPISTER

253 udstillere var på plads, da 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster lagde vejen forbi MESSE C Fredericia i løbet af 3 messedage på Kreative Dage 2017, og messen satte dermed endnu engang rekord som årets kreative begivenhed.

Over 3 dage kunne campingentusiaster går om bord i alt fra campingvogne til autocampere, teltvogne, fortelte, turtelte, udstyr og tilbehør. Camping 2018 i Aalborg viste også det nyeste inden for campingpladser, rejser, organisationer, finansiering, videncentre, trafikinformation, forlag og magasiner.

Hands on Computer Keyboard

UDSTILLING I LEDREBORGS SMUKKE SLOTSPARK

Livsstilsdagene på Ledreborg Slot viser de seneste nyheder inden for outdoor living, indretning, wellness og brugskunst. Her er oplevelser for hele familien med tema-områder for både mænd, kvinder og børn i alle aldre.

I Ledreborgs smukke slotspark forener udstillingen både skønhed og inspiration til glæde for både publikum og udstillere. Udstillingen besøges af mere end 20.000 gæster

USB Cables

EN ANDERLEDES KUNSTUDSTILLING

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet. Det er en anderledes kunstudstilling med salg af kunst, fordi der bliver lagt vægt på, at rummet og aktiviteterne spiller kreativt sammen med de udstillede værker i et nyt format, der bryder med den vante forestilling om en stand.

bottom of page