top of page

STÆRKERE BRANDING

- OG MERE SALG

BILLETSYSTEMET ER JERES UDSTILLINGSVINDUE

Billetsystemet til publikumsmesser skal understøtte jeres unikke profil på web, mobil og app, foruden at vise brugerne, hvad I står for, og hvem I er.

Det er vigtigt for jeres brand, at I har en sammenhængende og ens identitet i al jeres kommunikation, og det er muligt med billetsystemer fra Messekompetence. Her er I og messen i centrum, og I får gennemført onlineprofilering i hele købsprocessen.

Billetsalg til publikumsmesser, ordrebekræftelse, portalen – det hele designes efter jeres ønsker med jeres logo og grafiske identitet. Og det kræver ingen investeringer eller dyre tilkøb. Det er en del af vores kompetence.


Branding er lige så vigtig ved fagmesseregistrering. Læs mere om fagmessetilmelding og branding af fagmesser her.

Billetsystem Billetportal
Billetsystem ordrebekræftelse
Billetsystem billetdesign

Skræddersyet billetportal

Messens egen billetportal profilerer messen i hele købsprocessen – ikke bare på forsiden. Ofte henter vi indholdet og de grafiske elementer på messens hjemmeside eller får de nødvendige filer tilsendt, og efter godkendelse er siden hurtigt klar til brug. Billetportalen skræddersys jeres ønsker. Der er uanede muligheder for branding og identitet.

Målrettet ordrebekræftelse

Ordrebekræftelsen målrettes og designes, så den matcher resten af messens identitet og jeres ønsker. På den måde er modtagerne ikke i tvivl om, hvem I er, og hvad I står for, når de modtager ordrebekræftelsen fra jer. Tryghed og genkendelighed er vigtige parametre, når man skal sælge og opbygge en god kunderelation. 

Design jeres egne billetter

Med vores løsninger er det muligt at designe billetterne, så de passer til jeres mål og ønsker. Billetdesignet kan styrke jeres identitet og underbygge, hvem I er, så brugerne føler sig trygge og taget godt imod. Billetterne kan skræddersys til den enkelte messe, eller I kan vælge et standardiseret billet-layout, der præsenterer messen på en klassisk og enkel måde – uden I behøver tage stilling til noget.

Gennemført branding af

billetsalg til publikumsmesser

Online portal

Publikumsmesse Billetsystem Billetportal Branding

Ordrebekræftelse

Publikumsmesse Billetsystem Ordrebekræftelse Branding

Billet

Publikumsmesse Billetsystem Billetdesign Branding
bottom of page